19 Mai 2024, 04:57:06

Autor Subiect: Lugoj urmeaza exemplul Tallinn  (Citit de 2627 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Iunie 2013, 19:41:38

George

  • Mesaje postate: 112
UNIC ÎN ROMÂNIA! Transportul în comun în municipiul Lugoj va fi gratuit de la 1 iulie

Începând din prima zi a lunii viitoare, în Lugoj nu va mai exista noţiunea de bilet de autobuz. Oamenii vor putea să urce şi să coboare la orice staţie doresc şi să se folosească de câte ori vor dori de autobuzele societăţii Meridian 22.

Aceast fapt va fi posibil după ce Consiliul Local al municipiului Lugoj va aproba în şedinţa de joi, 13 iunie, majorarea subvenţiei către societatea respectivă până la nivelul acoperirii întregilor cheltuieli. În prezent, Consiliul subvenţionează Meridianul cu 300.000 de lei pentru transport, iar de la 1 iulie suma va creşte la 400.000 de lei.

„Dacă nu producem un şoc acum pentru a aduce din nou oamenii la transportul în comun, nu mai avem când. Acum nu crede nimeni, însă lumea va vedea că ne ţinem de cuvânt", a declarat primarul Francisc Boldea.

La ora actuală, transportul în comun din oraş nu excelează, acoperind doar câteva zone, însă primarul promite că noile rute care vor fi aprobate de asemenea în şedinţa extraordinară de joi vor acoperi o arie mai largă.

Administaţia locală lugojeană a achiziţionat de curând 10 staţii de autobuz care au fost deja montate în oraş pe arterele cele mai impotante în care este acoperit transportul în comun. Pe viitor, vor mai fi cumpărate încă cinci staţii care costă aproape 1.000 de euro bucata.

http://www.redesteptarea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4941:unic-in-romania-transportul-in-comun-in-municipiul-lugoj-va-fi-gratuit-de-la-1-iulie&catid=296:social&Itemid=419
memorat
Advertisement