30 Iunie 2022, 01:14:25

Autor Subiect: Stiri din domeniul Aviatiei.  (Citit de 2260 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Februarie 2012, 10:56:52

flayy27

 • Impreuna vom fi mai puternici
 • Mesaje postate: 1833
 • Gen: Bărbat
 • Eu cu mine!
Cu respect si admiratie.
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":

            

14 Februarie 2012, 10:58:20
Răspuns #1

flayy27

 • Impreuna vom fi mai puternici
 • Mesaje postate: 1833
 • Gen: Bărbat
 • Eu cu mine!
Avionul de la Fisc a ramas nevândut.
14/02/2012

Luni, Directia de Finante Publice Bacau a organizat o licitatie publica pentru valorificarea avionul Boeing 737, scos la vânzare in urma cu doua saptamânii. Sase bacauani s-au inscris in cursa pentru achizitionare, insa la masa negocierilor nu au ajuns decât cinci, dupa ce unul dintre ei nu a achitat la timp taxa de participare. S-a licitat doua ceasuri, iar la final nimeni nu a câstigat. „De la 80.000 de lei, cât a fost pretul de pornire, s-a ajuns la peste 300.000 de lei. Doi dintre cei prezenti au oferit aceeasi suma si din acest motiv nu exista adjudecatar”, a explicat Adrian Anghel, purtatorul de cuvânt al DGFP Bacau. Peste 30 de zile, Fiscul va organiza o noua licitatie, iar pretul de pornire ramâne acelasi. Avionul Boeing 737 a ajuns in ograda finantistilor dupa ce proprietarul, un om de afaceri nigerian, l-a abadonat la Aerostar.
sursa www.desteptarea.ro
Cu respect si admiratie.
memorat
04 Iulie 2012, 14:49:51
Răspuns #2

lusica

 • COLABORATORI FORUM RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 4027
 • Gen: Bărbat
FOTOGALERIE Transport agabaritic. Un avion Boeing vine de la Bacău la Ploiești, pe șosea

Premieră pe șoselele din România. Miercuri, 4 iulie, șoferii se vor întâlni în trafic cu un Boeing 737-200 de 37 de metri, care va fi transportat de la Bacău la Ploiești. Acesta a trecut deja de orașul Râmnicu-Sărat.

Avionul are și un site dedicat, www.inavion.ro, care îi urmărește traseul de la Bacău până la Ploiești. Destinația finală este cel mai mare parc industrial si logistic din SE Europei, situat în Ploiești, unde va fi transformat într-o cafenea, accesibila din Autostrada A3.

Boeingul ce măsoară 37 de metri lungime, 7 metri lățime, 5,2 m în înălțime și cântărește 49 de tone, va fi adus la destinație pe o rută aleasă cu atenție, pentru a perturba cât mai puțin traficul.
RUTA aleasă împreună cu autoritățile este: Bacău - Buzău - Mizil - Ploiești (DN 2, DN 1B, centura Ploiești, DN1 si DN 72).

Petrică Ușurelu, patronul milionar de la Piritex, este posibilul proprietar al Boeing-ului vândut la Bacău

O dată ajuns în parc, avionul va fi re-asamblat și recondiționat pentru a găzdui o cafenea ce va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra întregului parc PLOIESTI WEST. Această cafenea va face parte din zona business a parcului PLOIESTI WEST, unde în viitorul apropiat urmează să fie amenajate o clădire de birouri, un restaurant și o stație de alimentare cu carburant.

Cafeneaua este dedicată atât angajaților companiilor din parc cât și celor aflați în trecere, interesați să experimenteze ceva inedit. Cafeneaua „În Avion" va deveni un reper pentru întreaga zonă și va fi accesibilă direct din autostrada A3 ce urmează în curând să fie finalizată, întrucât PLOIESTI WEST PARK va avea o conexiune directă cu autostrada.

PLOIESTI WEST PARK este un proiect realizat de către grupul Belgian ALINSO GROUP în parteneriat cu omul de afaceri prahovean, Petrică Ușurelu, deținătorul unui grup de firme active în diferite domenii industriale.


http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/FOTOGALERIE_Transport_agabaritic-_Un_avion_Boeing_vine_de_la_Bacau_la_Ploiesti-pe_sosea_0_730727000.html#
memorat
05 Iulie 2012, 03:41:47
Răspuns #3

lusica

 • COLABORATORI FORUM RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 4027
 • Gen: Bărbat
La stiri mai pe toate posturile avionul cu pricina s-a spus ca va fi transformat in RESTAURANT !!! O idee noua de afacere...cel putin in Romania
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":