Abia astept papucul, vreau sa ma joc putin cu el, sa pun niste cutiute mici in el sa il pun la treaba 
Ai ocazia astazi...Am luat si eu Pick-up-ul si mi se pare ok la prima vedere. Avantajul este ca are oglinzi pe ambele parti.
Cine si-a luat Pick-up-ul o sa poate observa ca are jenti la roti asemanatoare ca la Dacia 1300.
Dupa revista, puteti gasi la pag 15 - Variante de modele -
,,Lansata la 14 ani dupa ce a fost produsa prima Dacia 1300, Dacia camioneta, sau ,,pick-ul", cum s-a numit mai talziu..."Ce vreau sa extrag de aici este ca
la producerea dupa 14 ani de la 1300.
1300 a iesit in '69 si Pick-up-ul in ... '83. Iar o informatie
luata de pe internet este ca Dacia 1304 Pick-Up mai performanta, deja care avea jentile schimbate, avea 4 usi, a iesit pe undeva prin sfarsitul lui 99, daca nu inceputul lui 2000. Le mai putem vedea si astazi pe strada...
Ce ma mai intereseaza in revista este "Date tehnice" - nu toate, doar:
-Numar pasageri : 2, (Double Cab: 5)
-Viteza maxima : cca 138 km/h in functie de greutate, daca e incarcat sau nu .. etc.
-Deramaj 0-100 km/h : nespecificat

-Consum : 8.5 - 10 l / 100 km.
Spatiu de infranare la 50 km/h : max 18 m.
Si "Masa operationale ale vehiculului" cand e gol, incarcat, pe faţă câtă greutate... etc.
Un aspect mai in neutru este ca putea sa-i puna si aparatoare cum are Trabantul, dar fie el original.
--------------------------------------------------------------
PS : Poate gasim pe internet sau alt-undeva poze cu numerele de inmatriculare la machete, spus "jucarii" cum a gasit cci_alex mai sus...