01 Decembrie 2021, 06:11:38

Autor Subiect: Ruta de tramvaie MSTS Slobozia  (Citit de 2331 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Martie 2010, 10:36:56

Prognosis

  • Made by Prognosis
  • Mesaje postate: 359
  • Gen: Bărbat
    • Trenuletele mele
Ruta de tramvaie MSTS Slobozia http://trenulete.info/ruta-de-tramvaie-msts-slobozia-2/

Stimulat de succesul Rutei Constanta si de provocarile colegilor din Slobozia, am decis sa mai deschid un santier in MSTS si anume Ruta Slobozia, o ruta imaginara de tramvaie care ruleaza pe vechile rute de transport in comun din Slobozia, din vremea in care IJTL Ialomita functiona si lumea era multumita.

Voi crea liniile ce functionau pana la revolutie, anume linia 1 Slobozia Noua, linia 2 Amara Statiune, linia 2 barat Amara Consiliu, linia 3 Combinat, linia 4 Lactate, linia 5 Bora, linia 7 I.T.A. Poate ca asa va vedea si fudulul primar Gabi Ionascu, ce inseamna un transport civilizat, economic si nepoluant intr-un municipiu resedinta de judet, fieful PSD in Ialomita… si rusinea Romaniei in transportul public si in alimentarea cu apa potabila.

Pana in prezent am creat traseul pana la Amara si pana la Slobozia noua. Testez in acest moment un nou tip de semafoare pentru tramvaie, ceva mai complicat dar complet si inca lucrez la scriptul de comanda al semafoarelor inspirat de scriptul din ruta Olomouc.

Toate aceste modificari implementate in ruta Slobozia, sunt menite sa fie testate pentru ca mai tarziu sa imbunatateasca ruta Constanta. In fapt cele doua se vor completa reciproc. Ruta Slobozia, fiind mai mica si mai usoara la incarcarea in buffer, va fi pilonul de testare pentru aplicatiile noi din Ruta Constanta. Sper ca foarte curand Ruta Slobozia sa fie facuta publica pentru satisfactia iubitorilor de tramvaie.

Freedom is not free!
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":

27 Martie 2010, 08:10:29
Răspuns #1

Prognosis

  • Made by Prognosis
  • Mesaje postate: 359
  • Gen: Bărbat
    • Trenuletele mele
MSTS trams Slobozia 03-27-2010

http://trenulete.info/msts-trams-slobozia-03-27-2010/

Am continuat lucrarile la ceea ce se vrea a fi o ruta poligon, pentru testarea viitoarelor implementari de echipament facut de mine pentru Ruta Cosntanta. In acest moment am reusit sa fac astfel incat sa folosesc doua tipuri diferite de texturi pentru linii, una cu piatra cubica pentru liniile din oras ale tramvaielor, si una cu traverse clasice, pentru linii de tren cu care se intersecteaza traseele de tramvai in zona a trei treceri de nivel cu bariera .
Dupa cum am mai mentionat, si aceasta ruta este rodul imaginatiei mele si a pasiunii pentru tramvaie. Am fost criticat pe unele bolguri pentru nerespectarea realitatii in cele doua rute ale mele. Am spus-o si o repet.

1.Rutele sunt semi-imaginare.
2.Pasiunea mea este pentru tramvaie, (deci cine vrea autobuze sa-si faca singur rute de autobuze care nu sunt specifice MSTS…)
3.Nu mi-am propus NICIODATA ca in aceste rute sa respect realitatea suta la suta…

Ca atare, ceea ce am creat ramane asa cum am creat, imbunatatirile urmand a fi aplicate pe aceasta structura si nu pe alta. De exemplu, la Ruta Slobozia, mi-am imaginat un depou de tramvaie in imediata vecinatate a depoului de trenuri din zona Garii Slobozia Veche...

Freedom is not free!
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":