Am cautat peste tot in toate linkurile puse de voi aici si pe google.. si tot imi lipsesc unele obiecte folosite de cei care au postat aici screenshot-uri din rutele lor de metrou (stiu ca e ceva normal ..si imi lipsesc mii de obiecte care sunt folosite in rutele RO dar momentan intreb doar de cele de metrou). Daca stie si poate cineva sa posteze site-urile unde gasesc obiectele [linii, semafoare, macaze (animate), tunele, ziduri, stalpi, statii (stiu ca sunt confectionate integral de useri din obiecte in general dar care sunt acele obiecte ), texturi (nu cele facute de userii respectivi strict pentru uz personal ci cele generale care pot fii descarcate) ] ,pe care le-a folosit, Iasmin in rutele lui [M3,M4 si bucatica din M1], AlexYo etc.. . In mare am obiectele de pe urmatoarele site-uri (Cu referire la metrou si ce se mai gaseste pe respectivele site-uri):
www.trainzro.com (Pe site, si in forum)
www.trainz.ru (folositi google toolbar translate)
www.trainz-aktiv.de (Pack-ul U-Bahn)
Daca ar putea cineva sa posteze (poate chiar ei.. daca isi sacrifica secretele) ar fii de mare ajutor pentru ca vad ca nu sunt singurul care vaneaza efectiv obiectele rutelor de metrou. Mersi!