MADCOM DLS
Acum cateva zile am calatorit cu un microbus al firmei Madcom DLS pe ruta Bucuresti (Piata Matache) – Rosiorii de Vede. Nu a fost prima data si, cu siguranta, nici ultima, cand fac appel la serviciile acestei firme. De aceea imi permit sa o prezint atat cat stiu despre ea.
Microbuzele ei circula prin Rosiori de mai multi ani. Ruta este Caracal – Bucuresti. Au inceput cu cateva Sprintere destul de jerpelite si neincapatoare, intre timp au masini mai noi.
Nu stiu unde au baza la Caracal, am inteles ca e la gara CFR. La Rosiori au o oprire in fata garii de Nord si inca una in fata Primariei. Iau si lasa pasageri in ambele puncte. Se pot face si rezervari telefonice.
La Bucuresti si-au facut o autobaza / autogara la Piata Matache.
Biletele costa 20 de lei pana la Rosiori, celelalte tarife nu le cunosc.
Atasez cateva poze de la autogara Matache. Apare parcul, harta traseelor, si masina B-65-UBD, cea cu care am calatorit ultima data. Soferul, Nea Paul, era la prima incursiune pe traseul asta. Un tip de vreo cincizeci si ceva de ani, foarte sociabil, calm si cuminte in trafic. Masina nu era aglomerata, dar el a pastrat o viteza de croaziera destul de mica (75 – 80 km/h), spre deosebire de majoritatea soferilor de « dube », care fug cat poate masina si bruscheaza cat nu pot suporta calatorii. Culmea, mi-a dat si bilet, pe care o sa-l scanez si o sa-l arat aici.