IAR-93 expus la Rosiorii de Vede
26 Iunie 2019, 18:53:41

Autor Subiect: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede  (Citit de 821 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August 2011, 16:48:58

mihaiatanasie

  • Mesaje postate: 2605
  • Gen: Bărbat
O veste pe care astept demult sa o postez pe forum: la Rosiori a aterizat, in sfarsit, avionul IAR-93 nr. 217, care va fi expus intr-un parc pentru a le aminti localnicilor si vizitatorilor ca orasul are un frumos si important trecut aeronautic.
O sa expun fotografiile fara prea multe comentarii, inca nu e loc de asa ceva. Primele imagini il reprezinta pe 217 pe platforma de la Craiova, acum doua saptamani, cand am fost impreuna cu viceprimarul orasului sa stabilim planul de masuri. Intre timp, masurile au fost luate (cu ruleta, ca sa fie siguri ca incape in camion) si transportul a fost efectuat. Deja a fost si descarcat din TIR (masina apare si ea in poze) si in scurt timp va fi reasamblat, vopsit si expus pe o platforma adecvata, cu un mic monument comemorativ. Cel mai probabil va fi inaugurat festiv la 2 septembrie, in cadrul “Zilelor municipiului” Iata pozele:De aici, pozele sunt in ordinea cronologica a evenimentelorIn imaginea asta il recunoasteti pe domnul primar Ion Nutu, care a avut un rol important in obtinerea avionului.

In starea asta l-am parasit acum o ora, nerabdator sa postez imaginile. Dupaamiaza o sa mai fac o tura de inspectie si revin cu noutatile. Acum parca imi pare rau ca maine plec la Banesti si nu pot urmari indeaproape chinurile facerii. Sper sa nu termine toata treaba pana duminica.
memorat
Advertisement