MIG-21 expus la Fetesti
26 Iunie 2019, 18:52:36

Autor Subiect: MIG-21 expus la Fetesti  (Citit de 712 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iulie 2011, 12:58:50

mihaiatanasie

  • Mesaje postate: 2605
  • Gen: Bărbat
Inca ne mai amintim cu drag de “Thunder over the Black Sea”, de demonstratia in sine dar si de calatoria pana acolo, care, daca nu a fost o aventura, datorita excelentelor calitati ale lui Hyundai, a fost ocazia sa verific existenta MIG-21 nr (fictiv) 2004.
Am deviat de la traseul de baza numai dupa pifometru, pentru ca pe GPS nu e marcat 2004 (recunosc ca mi-a fost lene sa actualizez hartile). Am intrebat doi fetesteni, primul mi-a indicat ca reper carciuma “lu’ colonelu’”, al doilea un liceu. O fi deformatie profesionala, carciuma n-am gasit-o, dar la liceu Hyundai s-a dus intins. In semn de recunostinta, prima poza, un cadru largit, reprezinta liceul, Hyundai si 2004.2004, soloUploaded with ImageShack.us

In continuare, inutilele mele incercari de a a lansa Migul. L-am impins din mai multe pozitii, inutil.Totusi, dupa atata lucru mechanic, macar l-am adus la verticala:Bun, acum, fara nici un fel de gluma, sa ne plecam impreuna capetele in memoria celor inscrisi pe obeliscul de pe postamentul avionului. ZBURATORI de Miguri, Il-28uri sau elicoptere, ei au murit pentru noi, astia nerecunoscatorii. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i pomeneasca!

memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":