Accidente/Incidente
10 August 2020, 00:06:04

Autor Subiect: Accidente/Incidente  (Citit de 1959 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Octombrie 2010, 12:41:53

p1tz1man

 • Mesaje postate: 79
 • Gen: Bărbat
Ploieşti: Blocaţi în tramvai din cauza unei defecţiuni

În această dimineaţă, ploieştenii care s-au urcat în tramvaiul 102 pentru a merge la serviciu au avut parte de o surpriză neplăcută.

Din cauza unui vagon care s-a defectat în zona Lămâiţa, alte şase tramvaie au fost blocate timp de mai bine de o jumătate de oră pe şine. „A fost vorba de un defect electric la un vagon. Am încercat să rezolvăm problema fără a mai trimite remorcherul pentru că dimineaţa este aglomeraţie şi de aceea a durat puţin mai mult", ne-a declarat Ion Micu, directorul tehnic al RATP Ploieşti.

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Ploiesti-_Blocati_in_tramvai-din_cauza_unei_defectiuni_0_349765261.html

memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":

08 Noiembrie 2010, 17:10:56
Răspuns #1

p1tz1man

 • Mesaje postate: 79
 • Gen: Bărbat
Un tramvai plin cu pasageri a luat foc pe Bulevardul Republicii

După troleul de săptămâna trecută, astăzi a venit rândul unui tramvai să ia foc pe Bulevardul Republicii, pe sensul de mers către centru.

La faţa locului au venit două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi mai multe ambulanţe pentru a acorda primul ajutor eventualelor victime. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă călătorii s-au ales cu o sperietură zdravănă când au văzut ieşind fum din mijlocul de transport.
Este vorba despre o defecţiune, nu e mare lucru. Dar călătorii s-au speriat şi au sunat la 112", ne-a spus vatmaniţa care conducea tramvaiul în momentul incidentului.
Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în zonă, pe ambele sensuri de mers.

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/actualitate-ploiesti-incendiu_tramvai_republicii-isu_prahova-incendiu_tramvai_ploiesti_0_368363602.html
memorat
09 Noiembrie 2010, 14:23:20
Răspuns #2

p1tz1man

 • Mesaje postate: 79
 • Gen: Bărbat
Tramvaiul RATP a ars din cauza unui cablu neizolat

Echipajele de pompieri au fost solicitate ieri pentru a stinge incendiul izbucnit la un tramvai aflat pe traseu, valoarea pagubelor produse fiind de 1.000 de lei.

În focul care a izbucnit în tramvai au ars izolaţia cablurilor şi carcasa de la panourile de siguranţă.

Echipajele de pompieri au intervenit cu două  autospeciale de lucru cu apă ÅŸi spumă pentru localizarea ÅŸi lichidarea flăcărilor.

Potrivit primelor cercetări efectuate de pompieri, se pare că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată care s-a aprins în urma unei acţiuni mecanice sau fizice.

Pompierii au salvat bunuri de aproximativ 100.000 lei, însă valoarea pagubelor produse se cifrează la suma de 1.000 lei.

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/ploiesti-foc_ploiesti-tramvai_ploiesti-incendiu_ploiesti-pompieri_ploiesti_0_368963251.html
memorat
18 Iulie 2013, 16:45:52
Răspuns #3

IASMIN SANDU

 • Presedinte Asociatia Ro-Trans!
 • MEMBRII FONDATORI ASOCIATIEI RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 21790
 • Gen: Bărbat
 • CAF la statia de metrou Gara de Nord / M1
  • Comunitatea Ro-Trans - www.ro-trans.net
TRAMVAI DERAIAT PE STRADA ÅžTEFAN CEL MARE DIN PLOIEÅžTI


Starea tehnică precară a liniilor de tramvai din Ploieşti şi temperaturile în creştere şi-au spus astăzi cuvântul. Un tramvai care se deplasa spre Gara de Sud, pe Strada Ştefan cel Mare, a deraiat în zona intersecţiei cu Strada Democraţiei. Potrivit martorilor oculari, travaiul de pe traseul 101 circula spre staţia de la Gara de Sud iar, la intersecţia cu Strada Democraţiei a sărit de pe linie. În scurt timp, alte două tramvaie care circulau pe aceeaşi linie au rămas blocate în spatele acestuia. Contactat de reporterii observatorulph.ro, directorul RATP susţine că deraierea a fost cauzată de temperaturile ridicate. ”Nu au existat victime. Având în vedere creşterea temperaturilor, şina tramvaiului se dilată şi există acest risc al deraierii. La faţa locului s-a deplasat deja un utilaj al RATP care lucrează la repunerea tramvaiului pe linie”, ne-a declarat Cristian Iancovici, directorul RATP Ploieşti.

CiteÅŸte integral pe: http://www.observatorulph.ro/eveniment/27054-tramvai-deraiat-pe-strada-stefan-cel-mare-din-ploiesti
Copyright © observatorulph.ro
Luptam pentru modernizarea transportului electric.
----------------------------------------
Sa incercam sa fim oameni!
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":