08 Iulie 2025, 02:42:35

Autor Subiect: Cap de linie RATB "Primaria Gruiu " (Linia: 446)  (Citit de 3338 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Ianuarie 2010, 01:57:06

zofei.2006

• Vizitator
Are un traseu chiar foarte lung cam vreo 80 de minute faci pana la Primaria Gruiu.
De spus e ca intoarce chiar in fata primariei din Localitatea Gruiu.
Am ajuns in acea zona pe intuneric si nu am avut cum sa fac poze, dar o sa incerc sa ajung pe lumina.
Ca de obicei placuta indicatoare statie era foarte stearsa deabia se mai intelege ceva pe ea.

Aspecte negative: masina super "jeagosa" chiar daca era venita din garaj, lipsa caldura in autobuz, plus mult si foarte mult curent, inghetai de frig, un sofer foarte nebun alerga cu peste 70km/h pe niste drumuri foarte proaste. ??? ??? ??? :-[ :-[
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":

19 Ianuarie 2010, 10:18:01
Răspuns #1

IASMIN SANDU

• Presedinte Asociatia Ro-Trans!
  • MEMBRII FONDATORI ASOCIATIEI RO-TRANS
  • *
  • Mesaje postate: 21790
  • Gen: Bărbat
  • CAF la statia de metrou Gara de Nord / M1
    • Comunitatea Ro-Trans - www.ro-trans.net
Are un traseu chiar foarte lung cam vreo 80 de minute faci pana la Primaria Gruiu.
De spus e ca intoarce chiar in fata primariei din Localitatea Gruiu.
Am ajuns in acea zona pe intuneric si nu am avut cum sa fac poze, dar o sa incerc sa ajung pe lumina.
Ca de obicei placuta indicatoare statie era foarte stearsa deabia se mai intelege ceva pe ea.

Aspecte negative: masina super "jeagosa" chiar daca era venita din garaj, lipsa caldura in autobuz, plus mult si foarte mult curent, inghetai de frig, un sofer foarte nebun alerga cu peste 70km/h pe niste drumuri foarte proaste. ??? ??? ??? :-[ :-[

Duce harbul acesta la 70 km pe ora  :-X?
In legatura cu caldura: nu se mai intretin autobuzele si de asemenea caldura nu mai functioneaza; crezi ca trebuie conditii de lux pe liniile periferice?
Luptam pentru modernizarea transportului electric.
----------------------------------------
Sa incercam sa fim oameni!
memorat
19 Ianuarie 2010, 11:55:47
Răspuns #2

zofei.2006

• Vizitator
Ma Iasmine bun sa zicem caldura ca nu trebuie da macar cauciucu de la usi sa fie intreg ca era un curent.
La cat de inbracat eram si tot imi era foarte frig da ce sa mai zic de sprinter care tremura in ultimu hal  :) .
memorat
14 Iunie 2010, 22:35:40
Răspuns #3

axel

• Vizitator
 Capatul de linie "Primaria Gruiu", 14.06.2010.
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":