21 Iulie 2024, 03:31:38

Autor Subiect: Revizia de Vagoane Timisoara  (Citit de 3413 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Decembrie 2009, 04:19:21

zofei.2006

  • Vizitator
                                                                                      Revizia de Vagoane Timisoara


Reprezinta cea mai mare unitate de intretinere si reparatii a vagoanelor de calatori din cadrul AZC Timisoara. Activitatea se desfasoara intr-un perimetru care include: statia Timisoara Nord, doua grupe tehnice de pregatire, linia de pregatire tehnico-sanitara radicala, respectiv liniile de reparatii cu detasare, impreuna cu atelierele aferente activitatilor desfasurate.
Unitatea asigura zilnic circulatia a 218 vagoane de calatori din parcul propriu, dupa cum urmeaza:  38 clasa I;
        170 clasa a II-a;
        2 clasa I, a II-a;
        8 posta, bagaj.
Aceste vagoane de calatori compun un numar de 30 de garnituri de tren care fac legatura intre Timisoara si alte orase importante ale tarii, cum ar fi: Bucuresti, Iasi, Botosani, Cluj, Sighetul Marmatiei, Baia Mare, Craiova, Arad etc., iar in sezonul estival Mangalia si Eforie Sud.
Obiectivul principal al reviziei il constituie finalizarea lucrarilor de extindere si modernizare a statiei de verificare si preincalzire a garniturilor de tren, dotarea grupelor tehnice cu mijloace moderne de salubrizare si, nu in ultimul rand, punerea in functiune a unor masini de mare capacitate pentru intretinerea echipamentului din inventarul vagoanelor - perdele, huse, mochete etc.
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":