21 Iunie 2024, 19:59:09

Autor Subiect: SC UNIFERTRANS SA (Unicom Group)  (Citit de 5311 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Noiembrie 2009, 17:54:49

zofei.2006

 • Vizitator
UNICOMTRANZIT – o societate cu o retea puternica si completa pentru prestari de servicii in domeniul transporturilor de marfuri in trafic intern si international – a reusit dupa cinci ani de la infiintare sa-si creeze propriul operator de transport pe calea ferata. Este vorba despre SC UNIFERTRANS SA, firma care astazi executa prin mijloace proprii importante transporturi pe calea ferata. Dupa ce a obtinut licenta din partea Autoritatii Feroviare din Romania (AFER), urmeaza certificatele de circulatie pe diferite sectii de remorcare si incheierea contractului cu CFR – SA pentru utilizarea infrastructurii, dupa care trenuri de marfa particulare, altele decat cele ale SNTFM CFR Marfa, vor aparea pe reteaua CFR, si nu numai, pentru ca garnituri de vagoane complete (trenuri inchise) ale UNIFERTRANS vor depasi si frontierele Romaniei in materializarea contractelor de transport cu partenerii sai.
Trebuie mentionat de la bun inceput ca activitatea UNIFERTRANS este organizata atat in spiritul legislatiei romanesti, cat si in spiritul tuturor reglementarilor internationale de transport pe calea ferata, cu respectarea stricta a conditiilor de calitate din prescriptiile ISO 9002-9004.
Colectivul acestei societati este format din oameni cu multa experienta in domeniul transportului feroviar, care stiu, pe de o parte, sa cucereasca prin comportament, profesionalism si corectitudine clientii si, pe de alta parte, sa organizeze operatiunile convergente transportului marfurilor pe calea ferata in asa fel incat timpul si costul sa fie cat mai atractive pentru clienti si, dar nu in ultimul rand, in conditii de maxima siguranta a marfurilor. Mijloacele de tractiune si materialul rulant destinate transportului sunt alese si pregatite cu profesionalism si responsabilitate, iar marfurile sunt incarcate si descarcate in conditii de maxima siguranta, utilizandu-se tehnologii de varf.
Asa cum afirmam la inceputul prezentarii, operatorul privat de transport feroviar SC UNIFERTRANS SA s-a nascut ca o necesitate absoluta pentru finalizarea in conditii net superioare a activitatii societatii UNICOMTRANZIT, care are relatii de afaceri cu parteneri din nu mai putin de noua tari. Portofoliul de clienti al societatii numara 39 de firme romanesti si straine.
UNICOMTRANZIT este membru asociat al Federatiei Internationale a Asociatiilor Caselor de Expeditie de Marfuri (FIATA) si membru al Uniunii Societatilor de Expeditii din Romania (USER). Pentru realizarea obiectului de activitate firma coopereaza eficient cu administratiile de cale ferata si societati de expeditii din mai multe tari europene, indeosebi cu cele din Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Iugoslavia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia si Cehia. Prin intermediul corespondentilor proprii, firma ofera prestatii de transport specifice pe toate caile ferate din Europa, in conditii de operativitate si deplina siguranta. Oferta de prestatii in domeniul transporturilor feroviare cuprinde antecalcule privind tarifele de transport, operatiuni de transport la tarife competitive cu cele practicate pe plan mondial, inclusiv cele auxiliare, urmarirea marfii de la expeditor pana la destinatar, precum si alte prestatii legate de operatiunile de transport pe calea ferata. Clientul are posibilitatea sa primeasca, la cerere, consultanta de specialitate privind indrumarea marfurilor si tarifarea transportului pe calea ferata catre beneficiar. De asemenea, clientul poate obtine, la cerere, informatii in timp real asupra modului in care se desfasoara expeditia si transportul marfurilor, precum si informatii despre localizarea vagoanelor incarcate pe rutele convenite prin contract.
Pentru a veni in sprijinul clientului firma ofera, pe langa transportul de benzine, motorine si alte produse petroliere pe calea ferata, si posibilitati de transport cu cisterne auto de mare capacitate, atat in trafic intern, cat si international, in aceleasi conditii de siguranta a incarcaturii si de fluiditate a transportului.
Prin relatiile ce le are operatorul de transport UNIFERTRANS cu celelalte firme din grup, transportul de produse petroliere constituie una dintre specialitatile firmei, avandu-se posibilitatea de transvazare nava-depozit, nava-vagon de cale ferata larga sau normala, vagon de cale ferata larga sau normala-nava, respectiv depozit. Se ofera de asemenea transvazari de produse petroliere de pe vagon de cale larga pe vagon de cale normala si invers, impreuna cu toate operatiunile adiacente tranzitului, exportului sau importului de produse petroliere.
memorat
Advertisement
Partenerii Asociatiei Ro-Trans

Parteneri "Asociatia Ro-Trans":

14 August 2010, 12:23:57
Răspuns #1

IASMIN SANDU

 • Presedinte Asociatia Ro-Trans!
 • MEMBRII FONDATORI ASOCIATIEI RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 21790
 • Gen: Bărbat
 • CAF la statia de metrou Gara de Nord / M1
  • Comunitatea Ro-Trans - www.ro-trans.net>> Profil:

> Ce facem?
    Suntem un operator privat de transporturi feroviare de marfuri. Oferta noastra de servicii in domeniul transporturilor de marfuri se deruleaza explicit pe calea ferata


> Cine suntem?
     Existenta operatorilor feroviari privati nu a facut decat sa creasca calitatea serviciilor in acest doimeniu. UNIFERTRANS ofera o gama larga de servicii de transport produse pe rute de cale ferata fixe si anume:> De ce noi?
   Am fost printre primii operatori feroviari privati din ROMANIA, obtinand licenta de transport in anul 2000. UNIFERTRANS este membra fondatoare si detine presedentia Asociatiei Transportatorilor Feroviari Privati din Romania - "ATFER".


> Scopul nostru
   Standardul ridicat al serviciilor efectuate si modul in care a raspuns solicitarilor clientilor sai, au facut ca UNIFERTRANS sa fie una dintre cele mai solicitate firme de transport feroviar de marfuri din ROMANIA. De aceea scopul nostru este de a mentine acest standard la cel mai inalt nivel. Criteriile de achizitie si intretinere a parcului de locomotive si vagoane respecta standardele de calitate.


> Declaratia privind politica in domeniul calitatii

> Declaratia privind politica in domeniul mediului

Luptam pentru modernizarea transportului electric.
----------------------------------------
Sa incercam sa fim oameni!
memorat
14 August 2010, 12:33:00
Răspuns #2

IASMIN SANDU

 • Presedinte Asociatia Ro-Trans!
 • MEMBRII FONDATORI ASOCIATIEI RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 21790
 • Gen: Bărbat
 • CAF la statia de metrou Gara de Nord / M1
  • Comunitatea Ro-Trans - www.ro-trans.net
>> Despre noi:

      Obiectul de activitate principal al societatii este asigurarea de servicii in domeniul transportului feroviar de marfuri, iar activitatea de baza este transportul de marfuri pe calea ferata, in trafic intern. UNIFERTRANS S.A. este persoana juridica romana, cu capital privat.
      Ofera posibilitatea societatilor care transporta cantitati mari de marfuri pe rute constante sa beneficieze de tarife competitive la transportul pe calea ferata romana
 

> De ce noi?
      Am fost printre primii operatori feroviari privati din ROMANIA, obtinand licenta de transport in anul 2000. UNIFERTRANS este membra fondatoare si detine presedentia Asociatiei Transportatorilor Feroviari Privati din Romania - "ATFER"
      UNIFERTRANS detine un parc propriu de locomotive electrice si Diesel de drum si de manevra, si de asemenea, un parc de 430 vagoane
      UNIFERTRANS detine LICENTA DE OPERATOR FEROVIAR LTF Nr.002 din 28.04.2000

      Calitatea managementului se reflecta in:
      - competenta si inalta pregatire profesionala
      - experienta manageriala
      - rezultatele obtinute in scurt timp
      - evolutia cifrei de afaceri, care s-a dublat de la an la an
      - coeziune, entuziasm, loialitate

      In 2003 Camera de Comert si Industrie a Romaniei a acordat societatii UNIFERTRANS locul I pentru activitatea sa:
Luptam pentru modernizarea transportului electric.
----------------------------------------
Sa incercam sa fim oameni!
memorat
14 August 2010, 12:35:17
Răspuns #3

IASMIN SANDU

 • Presedinte Asociatia Ro-Trans!
 • MEMBRII FONDATORI ASOCIATIEI RO-TRANS
 • *
 • Mesaje postate: 21790
 • Gen: Bărbat
 • CAF la statia de metrou Gara de Nord / M1
  • Comunitatea Ro-Trans - www.ro-trans.net
>> Parteneri:


     De la obtinerea licentei si pana in prezent, UNIFERTRANS a efectuat transport de marfuri pe calea ferata, in trenuri inchise , ponderea cea mai mare din volumul total transportat detinind-o produsele petroliere si piatra de calcar pentru ciment
     Compania are contracte de transport pe termen lung, cu societati comerciale importante:
       - ROMCIM LAFARGE S.A. din industria cimentului.
       - CONPET S.A. din domeniul transportului titeiului si termoenergetica
       - LITASCO - LUKOIL S.A. in parteneriat cu UNICOM TRANZIT S.A.
       - ELECTROCENTRALE Bucuresti in parteneriat cu UNICOM HOLDING S.A. pentru transportul de pacura(informatii preluate de pe pagina web a companiei: http://www.unicom-group.ro)
Luptam pentru modernizarea transportului electric.
----------------------------------------
Sa incercam sa fim oameni!
memorat
Advertisement